Dosar penal pentru clujeanul care a minţit la 112 că are coronavirus

Dosar penal pentru clujeanul care a minţit la 112 că are coronavirus

Bărbatul s-a ales cu dosar penal. FOTO: Mediafax

Un bărbat de 54 de ani din Câmpia Turzii a sunat la 112 şi a pus autorităţile în alertă, arătând că are coronavirus. După ce s-au făcut verificările, s-a constatat că acesta minţise.

„Avand in vedere informaţiile apărute în presă referitoare la o persoana din Câmpia Turzii care a sunat la serviciul de urgenţă 112  şi a minţit spunând ca este infectat cu noul virus COVID 19, va informam ca Poliţia Municipiului Câmpia Turzii s a sesizat din oficiu şi a întreprins o serie de verificari în urma cărora organele de cercetare penală ale structurii de poliţie mai sus amintită s-au sesizat din oficiu pentru savarsirea de catre aceasta persoana a infracţiunii prev şi ped de art. 404 Cod Penal,  privind comunicarea de date şi informaţii false, dosarul în cauză fiind înaintat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, structură a Ministerului Public competenta în acest caz”, a precizat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: