Doi copii şi un bărbat, răniţi grav într-un incendiu. Victimele au ajuns la  urgenţe cu arsuri de gradul II şi III

Doi copii şi un bărbat, răniţi grav într-un incendiu. Victimele au ajuns la  urgenţe cu arsuri de gradul II şi III

Popmpierii au intervenit şi au stins focul în scurt timp. FOTO: ISU Cluj

O fetiţă de 11 ani şi un băieţel de 13 ani au suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi a membrelor, după ce casa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiul a avut loc azi, 22 februarie, în llocalitatea Maia din comuna Bobâlna, judeţul Cluj, şi a fost stins de pompieri. La acţiune au luat parte două autospeciale pentru stins incendii ale detaşamentului din  Dej, o ambulanţă SAJ şi una SMURD. 
 
„O solicitare primită pe numărul 112 anunţa un incident în care au fost răniţi doi copii şi un bărbat, iar locuinţa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Două autospeciale pentru stins incendii din Detaşamentul Dej, o ambulanţă SAJ şi una SMURD au fost alertate pentru a se deplasa de urgenţă în localitatea Maia, comuna Bobâlna. Au fost preluaţi de ambulanţele SAJ şi SMURD o fetiţă şi un băiat cu vărste de 11 respectiv 13 ani. Cei doi copii, suferind arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi a membrelor, au fost transportaţi de urgenţă la unităţile spitaliceşti”, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. 
 
Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit după ce, cel mai probabil, bărbatul a încercat să reaprindă focul din soba pentru încălzire cu lemne, aruncând benzină pe jarul existent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările