DJ-ul numărul 1 al lumii revine la Untold. Ceilalţi artişti confirmaţi în acest an la cel mai mare festival din România

DJ-ul numărul 1 al lumii revine la Untold. Ceilalţi artişti confirmaţi în acest an la cel mai mare festival din România

Aproape 400.000 de oameni au luat parte la ultima ediţie a Untold.

Organizatorii care nu şi-au achiziţionat un abonament pentru cea de-a cincea ediţie a festivalului Untold, mai pot cumpăra bilete la preţul special de 119 euro plus taxe până luni, 25 februarie, ora 14.00. După această dată, abonamentele se vor putea cumpăra la preţul de 129 de euro plus taxe.

Organizatorii festivalului Untold au promis că ediţia aniversară de cinci ani va depăşi toate experienţele trăite de fanii evenimentului în primele patru ediţii. În acest an, Untold aduce în acest an, pe cele 9 scene amplasate în perimetrul festivalului, peste 200 de artişti internaţionali.
 
 

Cel mai bun DJ al lumii revine la Cluj

 
 
Primii artişti anuntaţi în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US şi Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Acestea sunt doar primele nume dintr-un line-up care se anunţă a fi unul legendar la ediţie aniversară. 
 
DJ-ul care la numai 22 de ani a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv numărul 1 în lume de către revista DJ MAG, Martin Garrix, revine pe mainstage-ul festivalului Untold. Artistul a făcut un show incredibil în 2016 şi 2017 şi se află pe primele locuri în topul preferinţelor tinerilor din întreaga lume. 
 

David Guetta e aşteptat din nou la Untold

 
David Guetta a fost la prima ediţie a festivalului, în 2015 şi a rămas impresionat de căldura cu care l-au primit fanii din România. Tocmai pentru că a fost o experienţă unică şi memorabilă pentru el, artistul se reîntoarce pe scena principală a festivalului Untold ca să celebreze împreună cu fanii, ediţia aniversară a unuia dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. 
 
La începutul lunii februarie 2019, piesa Titanium compusă şi produsă de David Guetta, în colaboare cu Sia, a adunat 1 miliard de vizualizări pe YouTube. 
 

Alte nume mari

 
Dimitri Vegas & Like Mike sunt deja o tradiţie pe mainstage-ul Untold, atât ei cât şi binecunoscutul crowd-control pe care îl fac în fiecare an cu participanţii la festival. Îi vom revedea în vară, în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca. 
 
Pe segmentul de live-acts, în această vară, fanii festivalului pot auzi una dintre cele mai bune voci ale momentului, cea a lui Dan Smith, solistul trupei Bastille. Trupa urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului şi le va oferi participanţilor o experienţă muzicală complexă. Bastille va aduce în vară la Cluj-Napoca hituri ca şi „Pompei”, „Oblivion”, „Happier” şi „I know you”.
 
O altă voce premiată, cea a artistului britanic James Arthur se va auzi live, în vară, la Cluj Napoca. Fanii îl vor putea acompania pe artist la atât de cunoscutele piese „Impossible” sau „Say you won’t let go”. 
Scena Alchemy adresează comunităţii sale primul val de headlineri care vor ghida muzical în 2019, deja legendara experienţă alchimică de la scena „laborator”. Cu interes specific pe subcultura muzicii bass cu influenţe edm, trap şi new wave hip-hop, Untold Alchemy îi anunţă pe o parte dintre maeştri experimentului din acest an: Andy C - Extended Set, Borgore, Chase&Status DJ Set, Rusko, Camo & Krooked Live, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction. 
 
Scena Galaxy îşi dezvăluie o parte din super-stelele care vor lumina călătoria intergalactică din cadrul festivalului Untold, ediţia 2019. Realizând pe parcursul a 4 nopţi o mişcare revoluţionară în jurul soarelui, orbita Untold Galaxy uneşte cultura techno-underground cu noile valuri de muzică house. Dintre reprezentanţi amintim primele nume sonore, precum: Loco Dice, Boris Brejcha, Solomun şi Tale of Us.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: