Din isprăvile românilor din Marea Britanie: trei bărbaţi au tăiat porcul şi au defilat cu el pe străzile Londrei  VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un român a luat în spate porcul şi a traversat cu el, spre amuzamentul prietenilor săi. FOTO Captură videp
Un român a luat în spate porcul şi a traversat cu el, spre amuzamentul prietenilor săi. FOTO Captură videp

Câţiva cetăţeni români care trăiesc de mai mult timp în Marea Britanie au făcut „spectacol” pe străzile Londrei. După ce au tăiat porcul, l-au băgat într-un portbagaj, iar apoi l-au scos şi l-au dus pe stradă.

Imaginile au fost postate pe TikTok, iar mai apoi pe Facebook. Veseli, mai mulţi bărbaţi scot un porc din portbagajul unei maşini, iar unul dintre ei, într-o demonstraţie de forţă, ia animalul în spate şi traversează strada cu el. Pe fundal se aud mai multe voci, inclusiv râsul unui copil şi toţi se distrează şi glumesc. Şi pentru că o astfel de scenă nu putea fi ratată, unul dintre ei a filmat totul, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

VIDEO

Nu este pentru prima dată când cetăţeni români se dau în spectacol pe străzile din Marea Britanie. La finele lunii iulie, presa britanică a relatat despre clanurile de romi venite din România care au pus stăpânire pe Sheffield.

Atunci, mai multe clanuri de romi din Sheffield s-au încăierat, spre disperarea locuitorilor oraşului. Oamenii au apelat la Poliţie fiindcă nu mai rezistau din cauza zgomotelor şi temeau să nu fie şi ei atacaţi. Poliţiştii au intervenit însă abia după câteva zile, la capătul cărora romii şi-au reglat între ei conturile şi i-au terorizat pe localnici.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Clanurile de romi au pus stăpânire pe un oraş important din Anglia şi s-au luat la bătaie. Poliţiştii au avut nevoie de sprijinul trupelor speciale

Lecţia primită de doi români din Londra, după o escrocherie de un milion de lire sterline. Ce i-a obligat instanţa să facă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite