Din 25 aprilie, autobuzele Fany nu mai au voie să circule prin Cluj-Napoca. ARR a retras licenţa de transport

Din 25 aprilie, autobuzele Fany nu mai au voie să circule
prin Cluj-Napoca. ARR a retras licenţa de transport

Autobuz  CTP  FOTO: Adevărul

Consiliul Judeţean Cluj a fost înştiinţat de către Autoritatea Rutieră Română că la trei dintre operatorii de transport public de persoane intrajudeţean din judeţ - SC Fany Prestări Servicii SRL, SC Ovlid Serv SRL şi S.C. GVP&Co Import Export S.R.L. – li s-au retras licenţele de transport pe traseele din zona metropolitană a Clujului. Acest fapt le-a fost comunicat celor trei firme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia ARR de retragere a licenţelor de transport a survenit ca urmare a solicitării formulate în acest sens, încă din 4 martie (înainte de arestarea preventivă a patronului Fany), de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

„Ne-am fi dorit ca retragerea licenţelor şi predarea traseelor în cauză către CTP (n.r. Compania de Transport Public Cluj) să se întâmple imediat, însă pentru a nu prejudicia călătorii din zona metropolitană care şi-au achiziţionat, în avans, abonamente valabile până la sfârşitul lunii, am decis să permitem operarea pe aceste trasee până în data de 24 aprilie.
Pentru ca transferul traseelor să nu pună probleme, iar clujenii să nu fie afectaţi în niciun fel, am luat legătura cu directorul CTP, Liviu Neag, domnia sa asigurându-mă de faptul că societatea pe care o conduce are capacitatea logistică de a prelua în exploatare traseele începând cu data de 25 aprilie 2014. De asemenea, de îndată ce vom fi informaţi în legătură cu celelalte trasee intrajudeţene, acestea vor fi predate CTP”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Traseele firmei de transport în comun Fany, retrase din Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj solicită celor trei societăţi comerciale în cauză să nu mai opereze traseele de transport public de persoane în cauză din 25 aprilie.

Mai puteţi citi:

UPDATE VIDEO Patronul firmei Fany, arestat preventiv pentru dare de mită, spălare de bani şi fals în acte. Soţia sa şi directorul de Licenţe din ARR, arestate la domiciliu

Şefa Serviciului Licenţe din ARR, arestată la domiciliu. Acuzaţii: spălare de bani şi fals în acte. Luase mită un mp3 player şi haine de 12.000 de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: