Destinaţie estivală din inima Ardealului în Grecia. În ce zile sunt programate zborurile

Destinaţie estivală din inima Ardealului în Grecia. În ce zile sunt programate zborurile

Aeronavă Aegean Airlines  FOTO:Aeroportul Cluj

O nouă cursă aeriană va lega Clujul de o capitală europeană până pe 29 septembrie. Zborurile vor fi două pe săptămână şi se vor efectua cu o aeronavă Airbus A320, ce are o capacitate de 174 de locuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat marţi, 12 iunie, zborurile regulate spre Atena, zboruri operate de cea mai mare companie aeriană din Grecia, Aegean Airlines. Aceasta a fost desemnată în ultimii şapte ani consecutivi Cea mai bună companie aeriană regională din Europa.

Zborul direct Cluj-Napoca – Atena, disponibil de 2 ori pe săptămână, în sezonul de vară 2018, reprezintă astfel cea mai bună opţiune de călătorie spre aceste destinaţii, datorită duratei reduse a transferului din Atena, precizează reprezentanţii aeroportului clujean. 

Zborurile Cluj-Atena durează două ore, se vor efectua marţea şi vinerea, şi vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 174 locuri.

Cursa aeriană Cluj-Atena pleacă de la ora 10.55 de la Cluj-Napoca şi ajunge la ora 12.50 la Atena. Cursa Atena-Cluj pleacă de la ora 8.10 din Atena şi aterizează pe aeroportul din Cluj la ora 10.15. 

Mai puteţi citi:

O nouă companie aeriană va opera de pe al doilea aeroport al ţării. Destinaţia pentru care preţul biletelor porneşte de la 25 de euro

citeste totul despre: