Destinaţie estivală din inima Ardealului în Grecia. În ce zile sunt programate zborurile

Destinaţie estivală din inima Ardealului în Grecia. În ce zile sunt programate zborurile

Aeronavă Aegean Airlines  FOTO:Aeroportul Cluj

O nouă cursă aeriană va lega Clujul de o capitală europeană până pe 29 septembrie. Zborurile vor fi două pe săptămână şi se vor efectua cu o aeronavă Airbus A320, ce are o capacitate de 174 de locuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat marţi, 12 iunie, zborurile regulate spre Atena, zboruri operate de cea mai mare companie aeriană din Grecia, Aegean Airlines. Aceasta a fost desemnată în ultimii şapte ani consecutivi Cea mai bună companie aeriană regională din Europa.

Zborul direct Cluj-Napoca – Atena, disponibil de 2 ori pe săptămână, în sezonul de vară 2018, reprezintă astfel cea mai bună opţiune de călătorie spre aceste destinaţii, datorită duratei reduse a transferului din Atena, precizează reprezentanţii aeroportului clujean. 

Zborurile Cluj-Atena durează două ore, se vor efectua marţea şi vinerea, şi vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 174 locuri.

Cursa aeriană Cluj-Atena pleacă de la ora 10.55 de la Cluj-Napoca şi ajunge la ora 12.50 la Atena. Cursa Atena-Cluj pleacă de la ora 8.10 din Atena şi aterizează pe aeroportul din Cluj la ora 10.15. 

Mai puteţi citi:

O nouă companie aeriană va opera de pe al doilea aeroport al ţării. Destinaţia pentru care preţul biletelor porneşte de la 25 de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: