Demis Roussos cântă, pentru prima dată, la Cluj. Concertul este programat pe 7 decembrie

Demis Roussos cântă, pentru prima dată, la Cluj.
Concertul este programat pe 7 decembrie

Demis Roussos FOTO: Adevărul

Artistul care a primit zeci de discuri de platină, Demis Roussos va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca pe 7 decembrie, la Sala Sporturilor. Înainte, pe 5 decembrie, va susţine un concert la Bucureşti. Preţul unui bilet este, în funcţie de locul din sală, de la 99 la 299 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Demis Roussos a abordat de-a lungul carierei sale genuri muzicale de la pop la folk şi rock progresiv. Are o  discografie impresionant ă şi zeci de discuri de platină primite.

Cântăreţul s-a născut în Egipt, la 15 iunie 1946, din părinţi greci expatriaţi. La începutul anilor '60, familia a decis să se întoarcă acasă, iar în Egipt, tânărul Roussos a început să cânte în trupe locale după ce înainte studiase trompeta şi a cântat în corul bisericii.

Una dintre formaţiile în care a cântat a fost Aphrodite's Child. În 1969, trupa s-a destrămat, iar Demis Roussos a lansat primul sau album solo care s-a numit „On the Greek Side of My Mind”.
În anii '70 a lansat cunoscutele hituri "This Time It Isn't Au revoir", "Happy To Be On An Island In The Sun", "My Reason", "My Friend The Wind".

Cei care vor să îl asculte live îşi pot cumpăra bilete pe site-ul myticket.ro, în magazinele Diverta şi în Iulius Mall Cluj. Preţul biletelor este cuprins între 99 şi 299 de lei.

Mai puteţi citi:

VIDEO Demis Roussos revine la Bucureşti cu un concert de Sărbători

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările