Decizia luată de şefii poliţistului care a sfidat restricţiile şi a participat la o petrecere. Ce se întâmplă cu ceilalţi petrecăreţi

Decizia luată de şefii poliţistului care a sfidat restricţiile şi a participat la o petrecere. Ce se întâmplă cu ceilalţi petrecăreţi

Regulile sunt făcute pentru a fi încplcate, par să spună unii dintre poliţişti. FOTO: Dejeanul

Imagini în care apar poliţişti din Dej în timp ce petrec alături de alte persoane au apărut pe reţelele sociale, de unde au fost preluate de presa locală. Fotografiile au ajuns însă şi la superiorii lor, iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a pornit o anchetă internă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit portalului Someşeanul, agentul şef principal Valer Gavrilă, de la Ordine Publică a încălcat reglementătrile stabilite prin intermdediul ordonanţelor militare şi a luat parte la o petrecere. Pe lângă faptul că nu a ţinut cont de restricţiil, poliţistul ar fi petrecut alături de un interlop cunoscut în Dej sub porecla de „Sharpele Nebunu”, a notat Ziar de Cluj. Ca o dovadă că fotografia a fost făcută relativ de curând, unii dintre cei care apar în cadru au asupra lor măşti de protecţie.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unei imagini referitoare la prezenţa unui agent de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Dej, la un eveniment împreună cu mai multe persoane. 
 
Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariţiei imaginilor în spaţiul public. 
 
„În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelelor prevăzute de ordonanţele militare, faţă de acel poliţist fiind luată măsură sancţionării contravenţionale. Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare. De asemenea, Poliţia municipiului Dej a fost notificată în vederea identificării şi dispunerii măsurilor de sancţionare contravenţională pentru ceilalti participanţi la eveniment”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările