De săptămâna viitoare începe prima acţiune de dezinsecţie în Cluj

De săptămâna
viitoare începe prima acţiune de dezinsecţie în Cluj

Acţiunea va începe săptămâna viitoare în Cluj-Napoca  FOTO: Adevărul

Administraţia locală va demara de luni, 15 aprilie,  prima acţiune de dezinsecţie pe domeniul public. Operaţiunea se va desfăşura între orele orele 20.00 şi 5.00, iar, dacă vremea nu va permite, perioada de efectuare a dezinsecţiei se va prelungi dincolo de data de 30 aprilie.

Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecţie  sunt Dentral super,  K”otrhine insecticid pentru combaterea adulţilor şi Biolarkim 14 - insecticid pentru combaterea larvelor.  Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătăţii.

Acţiunea se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale OMS 536 din 1997, Legea 101 din 2006 privind serviciile publice de salubrizare precum şi Regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma S.C. Coral Impex S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu administraţia clujeană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: