VIDEO Darren Cahill va face echipă cu Simona Halep la Sports Festival, în Cluj-Napoca. Mesaj pentru fanii din România

VIDEO Darren Cahill va face echipă cu Simona Halep la Sports Festival, în Cluj-Napoca. Mesaj pentru fanii din România

Darren Cahill, antrenorul care a adus-o pe Simona Halep în topul tenisului mondial.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep şi omul care ghidat nume mari ale tenisului mondial spre performanţe incredibile, va fi prezent la Sports Festival, în Cluj. Simona Halep va fi, de asemenea, prezentă la festivalul din capitala Ardealului.

Darren va susţine un masterclass specializat, în plus se va întâlni cu publicul în cadrul unei conferinţe sportive şi la meciul demonstrativ al Simonei Halep, Marius Copil împotriva cuplului Flavia Phennetta si Fabio Fognini.
 
Să antrenezi sportivi de performanţă este o provocare imensă, mai ales atunci când întâlneşti personalităţi puternice şi extrem de diferite. Cum îţi adaptezi strategia sau ce tactici foloseşti pentru a oferi încrederea necesară sportivilor pentru a performa? Despre toate astea şi despre alte câteva, vom povesti alături de Darren Cahill, pe 15 iunie, la masterclassul The Art of Coaching, arată organizatorii într-un comunicat de presă. 
 
 
SPORTS FESTIVAL are loc la Cluj Napoca între 13-16 iunie şi este evenimentul care îşi propune să aducă la un loc tot ce ţine de sportul românesc: fani, sportivi amatori, sportivi profesionişti pentru patru zile de competiţii şi evenimente de nivel mondial care acoperă tot spectrul sportului.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: