Cum se vor schimba posturile de televiziune ale lui Paszkany după vânzare. Ce vom putea vedea pe lângă Liga I

Cum se vor schimba posturile de televiziune ale lui Paszkany după vânzare. Ce vom putea vedea pe lângă Liga I

Iubita lui Paszkany va rămâne, teoretic, la Look TV. FOTO: Adevărul

Reprezentanţii celor două posturi de televiziune vândute de omul de afaceri clujean Arpad Paszkany către Intel Sky Broadcasting LTD susţin că LOOK TV şi Transilvania L!VE rămân posturi generaliste, cu precizarea că „intră într-o nouă etapă de dezvoltare”. Astfel, posturile  îşi vor „întări strategia de conţinut cu producţii proprii şi programe achiziţionate”.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Echipa managerială a celor două posturi vândute de Arpad Paszkany a transmis un comunicat în care arată:  „La doar 2 ani de la debutul pe piaţa media, LOOK TV şi Transilvania L!VE trec într-o nouă etapă de dezvoltare prin achiziţionarea lor de către Intel Sky Broadcasting LTD. Ca urmare a  preluării TRANSILVANIA LOOK S.A. (deţinătorul de licenţă al LOOK TV) precum şi a S.C. NCN STUDIO TV S.A. (deţinătorul de licenţă al TRANSILVANIA L!VE) de către Intel Sky Broadcasting LTD, atât echipa managerială cât şi întregul personal adoptă o nouă strategie ce vizează direcţii de dezvoltare şi de întărire a produselor TV pentru a putea răspunde cu succes unei provocări asumate de management cu privire la creşterea ambelor posturi în topul audienţelor şi cel al preferinţelor publicului din România  în următorii 5 ani.”

Rămân posturi generaliste, rămân angajaţii

„Atât LOOK TV cât şi Transilvania L!VE îşi vor menţine statutul de posturi generaliste, întărindu-şi însă strategia de conţinut cu producţii proprii şi programe achiziţionate”, se mai arată în comunicat. Echipa de management mai precizează că LOOK TV "a devenit cunoscut publicului său prin difuzarea în premieră a unor producţii premium ca Pablo Escobar – Baronul Răului (orig. Pablo Escobar); Blestemul familiei Kennedy (orig. The Kennedys),  Alice face legea (orig. This is wonderland), Nautic Show (orig. The Boat Show), dar şi meciuri de MMA (Mixed Martial Arts) precum BAMMA sau EFC, baschet prin prezentarea meciurilor din liga profesionistă de baschet spaniol (Liga ACB) şi fotbal (meciuri de calificare pentru Cupa Mondială din Brazilia 2014 - grupa Americii de Sud; meciuri de pregătire a echipelor româneşti, dar şi meciuri din intersezon ale unor echipe puternice la nivel global).  Din rândul producţiilor proprii, programele care au înregistrat cel mai mare succes la nivelul audienţelor sunt: Celebrity, Ziua Bună, România de la A la Z, Cenzurat, Big Boletus, Minunile lui Tămaş". La emisiune Celebrity participa şi iubia lui Paszkany, Anamaria Ferenz, care avea un cuvânt important de spus şi în legătură cu celelalte emisiuni de la Look TV. Mesajul transmis de management angajaţilor a fost unul pozitiv, ei fiind asiguraţi că nu-şi vor pierde posturile. 

Paskany şi-au luat rămas bun de la angajaţi

La hotelul Granata din Cluj, Arpad Paszkany i-a invitat, sâmbăta aceasta, pe toţi cei 360 de angajaţi ai celor două televiziuni ale sale, Look TV şi Transilvania Live. Motivul a fost un mesaj de mulţumire în primul rînd, dar şi de „la revedere” al patronului pentru foştii săi colaboratori, aceştia fiind anunţaţi oficial că ambele televiziuni au fost cumpărate de Intel Sky Broadcast, exact aceeaşi firmă din Malta care acum cîteva săptămîni dăduse lovitura şi achiziţionase drepturile pentru Liga 1 din România. Petrecerea a durat pînă în jurul orei 6 a dimineţii de duminică. Angajaţii au fost informaţi că-şi vor păstra locurile de muncă. 

Citeşte şi

Paszkany  şi-a vândut televiziunile. Vom vedea Liga I pe Transilvania Live şi Look TV

 
 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările