Cum să scapi de cheltuielile de la nuntă

Cum să scapi de cheltuielile de la nuntă

Cuplu FOTO: 123 RF

Un site a lansat un concurs în premieră, în România, al cărui premiu cel mare este plata tuturor serviciilor ce ţin de nuntă, mai puţin chiria locului unde se desfăşoară petrecerea. Toţi participanţii tombolei câştigă vouchere pentru diverse servicii ce ţin de nuntă. Condiţii: mirii să facă petrecerea în Cluj-Napoca şi să aibă deja închiriată sala.

Ştiri pe aceeaşi temă

O platformă online din Cluj, Wedding Box, organizează o tombolă inedită pentru miri: plata tuturor serviciilor legate de nuntă mai puţin sala. Concursul se adresează doar cuplurilor din Cluj-Napoca care şi-au rezervat data nunţii şi sala unde va avea loc petrecerea. Câştigătorii tombolei vor fi desemnaţi printr-o extragere online, filmată. 

Premiul cel mare al tombolei constă, de fapt, în plata tuturor cheltuielilor legate de: rochia de mireasă, costumul de mire, verighetele, fotograful, partea de filmat, muzica, tortul, prăjiturile, florile şi aranjamentele florale, accesorii pentru miri, dar şi momente speciale în timpul petrecerii. Aceste costuri se ridică, în medie, la circa 10.000 de euro.

„Nunţile în ziua de azi depind foarte mult de numărul de participanţi şi de locaţie. Pentru că sunt costuri mari cu locaţia, toate serviciile acestea de care ai avea automat nevoie la nuntă – obligatoriu, ca medie – undeva la 10.000 de euro se ridică, aici mergând spre servicii medii spre top“, spune Vlad Zileriu, co-fondator al platformei online.

Ideea concursului le-a venit fondatorilor site-ului în urmă cu vreo 4 luni, când au sărbătorit împlinirea a doi ani de existenţă printr-o întâlnire cu toţi furnizorii de servicii pentru nuntă de pe site-ul lor. „Am discutat cu fiecare şi fiecare a spus ce e dispus să dea pentru acest concurs. Noi, când am cumulat premiile de la aceşti 30 de furnizori, am ajuns la concluzia că putem furniza o nuntă gratuită pe majoritatea serviciilor“, povesteşte Vlad.

Sora lui s-a căsătorit în urmă cu 3 ani, iar după nuntă şi-a zis că e imposibil să nu existe ceva care să nu ajute miresele în tot procesul ăsta de planificare, să nu existe un loc unde cuplul să găsească toţi furnizorii pentru o nuntă. Şi aşa a apărut site-ul, care poate fi comparat cu un târg online de nunţi pentru că aduce împreună furnizori din toate categoriile.

Cuplurile din Cluj care vor să-şi încerce norocul îşi pot face un cont pe platformă, iar apoi dau share postării de concurs. Viitorii soţi se pot înscrie până pe 5 decembrie. Extragerea se va face pe 6 decembrie, de Moş Nicolae. 

Toţi care se înscriu vor câştiga automat trei vouchere în valoare de 50 de euro fiecare, bani pe care îi vor putea folosi pentru achiziţionarea unor produse sau servicii pentru nunta lor. „Tragerea va fi în direct, se va filma ca să nu fie discuţii. Totul cât mai transparent posibil“, adaugă Vlad.


Mai puteţi citi:

La ce vârste se mai căsătoresc oamenii în lume. O statistică a Naţiunilor Unite arată diferenţe majore între generaţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările