Cum să scapi de amendă dacă organizezi un eveniment: „Pui clipul de la înmormântarea interlopului Pian unde autorităţile au fost slugi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La înmormântarea lui Emi Pian au participat sute de persoane. FOTO: captura video
La înmormântarea lui Emi Pian au participat sute de persoane. FOTO: captura video

„Dacă aveţi evenimente de organizat, nunţi, petreceri private sau publice, concerte, orice, faceţi-o liniştiţi şi fără restricţii sau teamă că cineva o să vă împiedice”, spune actorul clujean Bob Rădulescu. Acesta susţine că trebuie doar să aminţiţi poliţiştilor de înmormântarea lui Emi Pian, unde „autorităţile au fost slugi”.

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu a scris pe Facebook:

„Pont! Dacă aveţi evenimente de organizat, nunţi, petreceri private sau publice, concerte, orice, faceţi-o liniştiţi şi fără restricţii sau teamă că cineva o să vă împiedice.

La intrare puneţi neapărat un televizor, o cutie mare şi un coş de gunoi.

Când vine poliţia sau jandarmeria în control, îi opriţi la intrare, le arătaţi pe televizor clipul de la înmormântarea interlopului pian unde autorităţile au fost slugi, le arătaţi cutia unde au obligaţia să vă aducă măşti şi dezinfectant exact ca infractorilor ălora, după care le arătaţi coşul de gunoi unde să îşi arunce uniformele şi insignele, pentru că nu le mai pot purta după ce s-au c...t pe ele...”

La înmormântarea cu sute de participanţi, cinci amenzi

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost înmormântat duminică, la cinci zile după ce a fost ucis la o partidă de barbut. Jandarmeria Capitalei a anunţat că au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în timpul funeraliilor .

Zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi duminică pentru a supraveghea funeraliile lui Emi Pian. La eveniment au participat sute de persoane. 

Citeşte şi

IGPR, despre poliţiştii prezenţi la înmormântarea lui Emi Pian: „Au dat dovadă de profesionalism şi responsabilitate”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite