Cum s-a recuperat o româncă în urma unui accident cumplit: „Din păcate, piciorul n-a mai putut fi salvat”

Cum s-a recuperat o româncă în urma unui accident cumplit: „Din păcate, piciorul n-a mai putut fi salvat”

Foto Facebook / Anca Nicoleta Tilinca Petean

Anca Nicoleta Tilinca Petean a trecut printr-un moment cumplit la finele anului trecut, când a fost implicată într-un accident îngrozitor, care ar fi putut să o coste viaţa.

În urmă cu exact trei luni, pe 29 decembrie, femeia se afla într-o staţie de autobuz în comuna Floreşti, judeţul Cluj, când un şofer a pierdut controlul asupra maşinii şi a spulberat-o, intrând pe trotuar. Un echipaj SMURD a transportat-o rapid la un spital din Cluj, iar medicii au operat-o şi au reuşit să-i salveze viaţa.
 
Preţul plătit a fost pe măsură: Anca şi-a pierdut un picior, însă a reuşit să treacă peste asta şi priveşte înainte. Într-un mesaj emoţionant pe Facebook, ea povest momentele de groază prin care a trecut şi le mulţumeşte salvatorilor. 
 
„Singurul handicap în viaţă este o atitudine nepotrivită.” – Scott Hamilton. 29.03.2018 azi se împlinesc 3 luni de la accidentul care mi-a schimbat viaţa ... 3 luni în care am aflat cât de multă lume mă iubeşte şi mă susţine să merg mai departe şi să trec mai uşor prin această grea încercare !
Azi îmi îndrept gândurile de mulţumire în primul rând Bunului Dumnezeu care m-a iubit şi M-a salvat din ghearele morţii întorcându-mă acasă lângă copilaşii mei şi familia mea ... apoi spre doctorii care s-au luptat din răsputeri pentru mine că să îmi salveze viaţa şi piciorul ... din păcate piciorul nu a mai putut fi salvat ...”, a scris Anca Nicoleta Tilinca Petean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: