Cum s-a chinuit un şofer minute în şir să parcheze într-o parcare goală. „Fraţilor, nu-i de râs, gândiţi-vă că ăsta circulă pe şosele” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
video

Imaginile cu un şofer care se chinuie să parcheze maşina într-o parcare aproape goală au devenit virale. Dirijat de o femeie, un şofer încearcă minute în şir să parcheze maşina, deşi existau nenumărate locuri libere.

În imagini se vede cum femeia exasperată îi explică şoferului ce să facă, dar acesta nu reuşeşte decât cu greu, într-un final, după mai multe minute, să parcheze. Autorul filmării, care se găseşte pe Info Trafic Cluj şi Cluj Info, nu se poate abţine şi se amuză copios în timp ce filmează. 

„Ia uitaţi-vă fraţilor! Câte locuri de parcare sunt şi ia uite-l şi pe ăsta! Măi frate, te doare capul! Fii atent aici! Ia uite, ia auzi. Acum, auzi. Pui autocarul, pui TIR-ul aici. Înghesui şi un avion aici. Nu vreau să vedeţi numărul şi nu am nimic cu cei din Botoşani, dar nu ştiu... Doamne, Maica Domnului! Cum o fi ajuns ăsta din Botoşani la Sibiu? Şi am început să filmez după vreo două minute de când a început”, spune el.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar unii dintre internauţi au fost tentaţi să creadă că este vorba de o farsă şi că nu poate exista un şofer atât de neîndemânatic. 

„Nu cred ca este real ! Cred ca este toată chestia regizata , nu cred ca mai exista in ziua de azi astfel de persoane idioate, dacă filmuleţul este real înseamnă ca încă se mai dau permise auto prin şpagă la idioţi , in acest caz avem o mare problema ! Domnilor poliţişti rutieri, luaţi-i permisul sau şi voi trebuie sa mergeţi iar la şcoala ! Zic şi eu, nu dau cu parul!”, a spus cineva, în timp ce o altă personaă s-a întrebat retoric: „E pe bune toată treaba asta?”

Altcineva a atras atenţia că dincolo de ridicolul imaginilor, nu este de râs. „Fratilor nu-i de ras deloc. Ganditi-va ca astia circula pe sosele. Domnii politisti ar trebui sa se autosesizeze. Nu e posibil asa ceva.”

Vă mai recomandăm şi:

Bolid de lux de 200.000 de euro, zdrobit pe A3, lângă Cluj. „Acvaplanarea şi caii putere au făcut-o praf”

Păţania unui român care a mers cu maşina în Grecia. „Numai reparaţia mă costă 10.000 de lei”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite