Cum s-a băgat în bucluc un român care s-a fotografiat cu un evantai de bani lângă o maşină a Poliţiei italiene. Ce au găsit anchetatorii asupra sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gluma românului l-a costat în final pe acesta libertatea. FOTO: skytg24.it
Gluma românului l-a costat în final pe acesta libertatea. FOTO: skytg24.it

Un cetăţean român care trăieşte în Italia, la Bologna, s-a fotografiat ţinând în mână un eventai de bani chiar lângă unul dintre bolizii Poliţiei italiene. Gestul său ostentativ nu a rămas fără urmări.

Un român în vârstă de 20 de ani şi prietenul său de 19 ani din Bangladesh au fost arestaţi, joi, 11 aprilie, de poliţiţştii italieni, anunţă Sky TG24. Incidentul a avut loc în Piazza Maggiore din Bologna, în timpul unei festivităţi. Ostentativ, românul  s-a dus lângă unul dintre bolizii Poliţiei Rutiere italiene, un Lamborghini Huracan, făcându-şi câteva fotografii alături de maşină în timp ce ţinea în mâini un evantai improvizat din bani. 

Poliţiştii nu au gustat gluma şi l-au luat la întrebări, iar românul a fost trădat de unul dintre câinii anchetatorilor, special dresat să găsească droguri. În buzunarele celor doi au fost găsite 72 de grame de haşiş, iar după o percheziţie la domiciliile lor, poliţiştii au găsit şi alte droguri. Acum, cei doi au fost arestaţi.

roman arestat foto sky24tg italia
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite