Cum a reuşit o tânără poliţistă să dejoace escrocheria unui „loverboy” care profitase de o adolescentă. „Dragostea e oarbă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poliţistă din Cluj a dejucat planurile unui tânăr de 21 de ani, care a exploatat sentimentele unei adolescente şi a făcut-o să fure bijuterii în valoare de zeci de mii.

Agentul şef adjunct de poliţie Steliana Moldovan a reuşit să rezolve cazul şi a recuperat întregul prejudiciu,  punctând astfel povestea cu „Happy End”

Asta după ce un tânăr de 21 de ani din Câmpia Turzii a exploatat sentimental o fată de 16 ani. A convins-o că este jumătatea ei, că îi va oferi totul în viaţă şi că ea doar trebuie să-l ajute acum puţin, până scapă de unele probleme. Manipulată, adolescenta a făcut întocmai ce i-a cerut iubitul ei. Şi a mers până acolo încât a luat bijuteriile valoroase ale familiei şi i le-a dat tânărului persuasiv. 

Numai că pe fir a intrat Steliana, poliţista care a descâlcit firul întregii poveşti. 

„La data de 26 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca- Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei fapte de  înşelăciune prin metoda ”loverboy”. În fapt, în perioada decembrie 2019 - martie 2020, un tânăr de 21 ani, din Câmpia Turzii, prin intermediul unei platforme de socializare online, ar fi interacţionat cu o tânără de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, determinând-o pe aceasta să sustragă din locuinţa familiei sale diferite bijuterii din aur şi bani, în valoare totală de 44.000 de lei”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Acum, adolescenta manipulată a înţeles în sfârşit de cine se îndrăgostise. În schimb, tânărul „loverboy” va avea de dat explicaţii. Şi nu numai fetei şi familiei sale, ci şi poliţiţştilor.

În schimb, Steliana a fost felicitată inclusiv de colegii ei pe Facebook, iar mesajele de apreciere nu au întârizat.

„«Dragostea e oarbă», spune un vechi citat. Din fericire, colega noastră de la Poliţia municipiului Cluj-Napoca-Secţia 2 Poliţie a dejucat planurile unui «loverboy» care, profitând de sentimentele unei frumoase domnişoare, a înşelat-o pe aceasta cu suma de 44.000 de lei! Agent şef adjunct de poliţie Moldovan Steliana Maria a reuşit recuperarea întregului prejudiciu, punctând astfel povestea cu «Happy End». Astăzi, de Ziua Internaţională a Fetelor, o felicităm pe Steliana şi le urăm tuturor fetelor zile frumoase de toamnă!”, e mesajul postat de colegii Stelianei Moldovan.

În cauză au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Vă mai recomandăm şi

Peripeţiile unui pensionar austriac cu trei românce. „Credea că va trăi aventura vieţii, dar totul a devenit un coşmar”

Avertismentul unui expert în sănătate: „Măsurile Guvernului sunt incomplete, problemele nu se opresc aici”

Revolta unui pacient cu COVID. „Nici nu mă mir că în ţară se moare de la aşa ceva”

.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite