Cum a încercat să se disculpe în faţa judecătorului tânărul care a fost la un pas să ucidă un jandarm în timpul unui meci de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterul care a lovit un jandarm cu scaunul în cap, la finalul meciului de fotbal dintre „U” Cluj şi Hermannstadt Sibiu, a fost arestat pentru 30 de zile.

Ovidiu Vidrean a fost arestat preventiv şi îşi va petrece  următoarele 30 de zile după gratii. Acuzaţiile care îu sunt aduse sunt foarte grave, „Bărbatul care a agresat un jandarm a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Cluj pentru ultraj sub forma tentativei de omor”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Tribunalului Cluj, Simona Trestian.

Potrivit încheierii de arestare preventivă, inculpatul Ovidiu Traian Vidrean a recunoscut fapta şi o regretă, scrie clujust.ro.

„Legat de acuzare arată că niciodată nu a făcut nimic, nu a avut niciodată probleme cu Poliţia şi, prin urmare, nu vede de ce s-ar recurge la închidere sau reţinere pe un termen lung. Recunoaşte că a greşit, îi pare foarte rău, astfel cum a declarat, a fost pur şi simplu luat de val în agitaţia care a fost acolo, a regret ceea ce a făcut chiar în momentul când l-a văzut pe jandarm căzut la pământ. Cu privire la faptul că nu a venit mai repede arată că a fost panicat, nu a ştiu ce să facă, regretă ceea ce a făcut.”, se arată în actul Tribunalului Cluj.

În ce-l priveşte pe jandarmul lovit în cap de Vidrean, acesta a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă, unde medicii i-au pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral de grad 1, fractură cu înfundare parietalăşi plagă contuză parietală. Starea acestuia a evoluat spre bine, astfel că bărbatul a fost transferat la secţia de neurologie a Spitalului Militar din Cluj.

„Reevaluarea nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariţia unor hematoame, care să necesite intervenţie neuro-chirurgicală. Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi şi neurochirurgi, atât ai SCJU, dar şi medici de la Spitalul Militar şi medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secţia de Neurologie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca", a declarat Adela Golea, director medical al Spitalului Clinic Judeţean Cluj.

Citeşte şi

VIDEO Cine este principalul suspect în cazul jandarmului lovit cu un scaun în cap

Situaţia medicală a jandarmului rănit după ce a fost lovit cu un scaun în cap de ultraşii Universităţii Cluj. Ce decizie au luat medicii care l-au examinat azi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite