Cum au impresionat doi chinezi la Campionatul de Gătit din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă sutele de feluri de mâncare gătite în aer liber, timp de două zile, la cel mai mare campionat culinar din România, clujenii s-au mai putut bucura şi de o „expoziţie artistică“: doi chinezi care s-au înscris în competiţie au sculptat o floare într-un pepene, iar doi morcovi au luat formă de păsări.

Zhang Hui şi Tao Fujian, doi soţi chinezi care lucrează într-un restaurant cu specific chinezesc din Mediaş, au venit la Cluj pentru a arăta juriului specializat dar şi vizitatorilor, care s-au delectat cu cele mai deosebite mâncăruri timp de două zile, o adevărată formă de artă. Toate acestea la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber.

Citeşte mai multe mâine, în ziarul Adevărul de Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite