Cum arată casa care se vinde la margine de Cluj cu aproape 2,5 milioane de euro VIDEO

Cum arată casa care se vinde la margine de Cluj cu aproape 2,5 milioane de euro VIDEO

O casă aflată chiar la marginea Clujului, în zona Făget, se vinde pentru aproape 2,5 milioane de euro. În preţ este inclus şi un teren pe care se află inclusiv un teren de sport cu nocturnă pe care se poate practica aproape orice sport.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vila se află departe tumultul unuia dintre cele mai aglomerate oraşe din România, într-o zonă cu multă verdeaţă, pădurea Făget. Are şi un teren generos de 4.000 de metri pătraţi şi mai multe dotări. Întreaga proprietate este camuflată ca o fortăreaţă şi ţinută departe de privirile curioşilor. Totodată, are mai multe corpuri de clădire precum şi piscină acoperită, un foişor mobilat şi utilat conceput că să poate găzdui multe evenimente.

„RBC Imobiliare vă oferă spre vânzare o proprietate exclusivistă situată la doar zece minute cu maşină de inima oraşului, cu intrare din stradă Făgetului, într-o zona plină de verdeaţă şi aer curat.

Proprietatea, care se întinde pe o suprafaţă de 4000 mp teren este împrejmuită cu gard de sârmă galvanizată pe o fundaţie de beton armat, care sunt camuflate de plante căţărătoare şi vită de vie. În partea dreapta, se înalţă primul corp de clădire de 135 mp desfăşuraţi, compus la parter dintr-o suprafaţă deschisă generoasă, aprox 70 mp, care poate fi compartimentată după imaginaţia şi necesităţile fiecăruia, o baie de serviciu, camera tehnică şi o scară spectaculoasă care se bifurcă, permiţând urcarea pe ambele părţi.
 
 
La etaj avem de jur împrejur un balcon interior, unde mai sunt două încăperi şi o baie.La capătul aleii se află un garaj pentru două maşini, amplasat parcă pentru a ascunde zona de agrement a proprietăţii de privirile iscoditoare şi curioase”, se menţionează printre altele în anunţul agenţiei imobiliare prin care este pusă în vânzare această casă.
 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările