Cum arată casa de la ţară situată la câţiva kilometri de Cluj şi scoasă la vânzare cu peste un milion de euro FOTO

Cum arată casa de la ţară situată la câţiva kilometri de Cluj şi scoasă la vânzare cu peste un milion de euro FOTO

Piaţa imobiliară clujeană a luat-o razna după Revoluţie, iar în ultimii ani preţurile au explodat. Nici măcar criza cauzată de pandemie nu temperează creşterile de preţuri, dovadă faptul că există case la ţară, în apropiere de Cluj, care trec de un milion de euro.

Este şi cazul unei case din comuna Feleacu, situată la aproximativ 10 kilometri de Cluj, care se vinde pentru 1,1 milioane de euro. Nu este mai puţin adevărat că această vilă are şi un teren generos. Anunţul a fost postat pe mai multe site-uri ale unor agenţii imobiliare din Cluj.

„Proprietate de excepţie compusă din casă individuală modernă, cu 9 camere, 4500 mp teren cu heleşteu şi livadă în Feleacu, zona accesibilă, la 10 minute de Cluj-Napoca. (...) Casa este finisată, mobilată şi utilată la standarde premium, amenajată cu un design interior elegant şi de bun gust. Încălzirea este asigurată de 2 centrale termice, pe gaz şi pe lemne, calorifere şi de cele 2 seminee pe lemne.
 
Este conectată la reţeaua publică de apă, canal, gaz, curent şi internet prin fibră optică. În curtea din faţa casei este o fântână echipată cu hidrofor, iar pentru epurarea apelor uzate funcţionează o ministaţie de epurare. Întreg necesarul de energie electrică a proprietăţii este asigurat de o baterie de celule fotovoltaice cu o putere instalată de 7 KW”, se precizează în anunţ. 
 
Casa are suprafaţă construită de 612 mp, desfăşurată pe 3 niveluri şi dispune de un spaţiu destinat pentru parcarea a 8-10 maşini, pavat cu piatră naturală. „Pe terenul din spatele casei sunt amenajate următoarele: un heleşteu cu peşti alimentat dintr-un izvor, o cabană, o terasă cu boltă de vită de vie, un ciubăr cu apă sărată încălzită electric şi o livada cu pomi fructiferi. Proprietatea este situată într-o zona accesibilă şi este disponibilă imediat”, se mai precizează în anunţ.

Vă mai recomandăm şi:
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările