Cum arată casa cumpărată recent de Emil Boc. E situată la 20 de kilometri de Cluj şi are vedere la un lac FOTO

Cum arată casa cumpărată recent de Emil Boc. E situată la 20 de kilometri de Cluj şi are vedere la un lac FOTO

Fostul premier şi-a cumpărat de curând o casă în localitatea Câmpeneşti, comuna Apahida, la câţiva kilometri de Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emil Boc a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că şi-a cumpărat o casă în Câmpeneşti (judeţul Cluj), dar nu a dat alte detalii. Este vorba despre o casă cu etaj, simplă, situată departe de aglomeraţia şi poluarea din Cluj. Proprietatea are 105 metri pătraţi şi a costat 115.000 de euro. Terenul este de 1.000 de metri pătraţi, având perspectivă foarte bună asupra lacurilor, notează Foaia Transilvană, care aminteşte că primarul nu a trecut în declaraţia de avere vreun credit nou, ceea ce arată că acest nou imobil a fost plătit cu bani adunaţi din economiile de anii trecuţi.
 
 
De altfel, potrivit sursei citate Emil Boc nu şi-ar fi dorit în mod deosebit să cumpere această casă, dar ar fi cedat  în faţa insistenţelor soţiei lui, Oana Boc, care este cadru didactic la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările