Crin Antonescu, întrebat la Cluj dacă rămâne candidat la Preşedinţie: „Aţi visat azi-noapte ceva?“

Crin Antonescu,
întrebat la Cluj dacă rămâne candidat la Preşedinţie: „Aţi visat azi-noapte
ceva?“

Crin Antonescu la Cluj FOTO: Florina Pop

Şeful Senatului, Crin Antonescu, a fost întrebat, sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu“ din Cluj-Napoca, înainte de inaugurarea noii piste, dacă a rămas candidatul USL la Preşedinţie. Acesta a răspuns printr-o întrebare: „S-a schimbat ceva? Aţi visat azi-noapte ceva?“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„S-a schimbat ceva? Aţi visat azi-noapte ceva? Nu mai vehiculaţi, când îmi voi schimba poziţia oficială, veţi fi anunţaţi“, a declarat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Nici la întrebarea despre declaraţia preşedintele PDL, Vasile Blaga, potrivit căreia partidul se va bate pentru Preşedinţia României cu Victor Ponta, nu cu liderul PNL, Crin Antonescu a refuzat să facă vreun comentariu.

Înainte, şeful Senatului fusese rugat să comenteze afirmaţiile consilierului premierului, Dan Sultănescu, potrivit cărora Antonescu ar da impresia că preia rolul de opozant intern al primului-ministru şi că PNL ar fi vrut să boicoteze deplasarea lui Victor Ponta la Cluj.

„Comentez doar partea a doua, care e complet ridicolă, în rest nu comentez ipotezele domnului Sultănescu. Eu mă văd ceea ce sunt şi cred că toate acţiunile mele, chiar dacă nu îi plac lui Sultănescu, sunt pornite de la ideea că avem o responsabilitate ca majoritate, ca alianţă care guvernează şi nu ne jucăm de-a opoziţia. Asta nu înseamnă că trebuie să ne comportăm ca garda de onoare, care ridică piciorul la exact câţi centimetri trebuie, pentru că e o formaţiune militară, noi suntem o formaţiune civilă“, a răspuns Antonescu, citat de Mediafax.

Mai puteţi citi:

UPDATE Crin Antonescu, primit la Cluj cu Garda de Onoare şi cu huiduieli. Un vicepremier şi trei miniştri au inaugurat noua pistă a aeroportului

VIDEO Liviu Dragnea la Cluj: „Noua pistă înseamnă un pas important pentru dezvoltarea Transilvaniei. Guvernul va sprijini finalizarea pistei aeroportului“

FOTO Crin Antonescu la inaugurarea noii piste a aeroportului Cluj: „Altfel se aterizează pe vremea lui Uioreanu!“


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările