Crima brutală care a pus pe jar Poliţia Franceză. O româncă a fost înjunghiată de 30 de ori până a murit

Crima brutală care a pus pe jar Poliţia Franceză. O româncă a fost înjunghiată de 30 de ori până a murit

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au reţinut pe adolescent. FOTO: La Depeche

O româncă în vârstă de 39 de ani a avut parte de o moarte violentă, la Millau, Aveyron, în Franţa. Trupul lipsit de viaţă al femeii a fost găsit acasă, într-o baltă de sânge, iar anchetatorii spun că a fost ucisă cu brutalitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liniştea micuţei localităţi franceze Millau a fost tulburată pe 1 septembrie, dimineaţa devreme, de ţipetele unei femei aflate în agonie. Un vecin a sărit să o ajute şi a descoperit toată grozăvia. Câteva minute mai târziu, şi-au făcut apariţia şi poliţiştii, care au asistat la un tablou indescriptibil.
 
Într-o baltă de sânge, fără suflare, se găsea o femeie de 39 de ani, iar lângă ea, pe jos, în genunchi, un adolescent de 16 ani, amuţit, cu privirea rătăcită, prea tulburat ca să poată răspunde întrebărilor. Potrivit Actu.fr, anchetatorii ar fi informat, după ce au realizat autopsia, că românca a fost înjunghiată de nu mai puţin de 30 de ori. 

Principalii suspecţi, soţul şi fiul vitreg al femeii, şi ei de naţionalitate română, au fost luaţi şi duşi la poliţie, fiind consideraţi principalii suspecţi. Între timp, la secţia de poliţie, adolescentul a prins glas. 
 
Publicaţia franceză La Dépêche îl citează pe procurorul Olivier Naboulet, care a informat că băiatul a mărturisit că el şi-a ucis mama vitregă. Potrivit sursei citate, adolescentul şi-a motivat gestul afirmând că femeia îl agresa frecvent verbal şi chiar fizic, iar el ar fi reacţionat într-un moment în care şi-a pierdut cumpătul. 
 
Anchetatorii au încercat să o contacteze pe mama naturală a tânărului, dar misiunea lor a fost îngreunată de faptul că femeia nu se mai află în Franţa. Cerectările în acest caz continuă, iar cazul ar urma să fie preluat de autorităţile judiciare din Montpellier. În acest moment, adolescentul se află în custodia poliţiei şi situaţia sa va rămâne neschimbată pe durata cercetărilor şi până când magistraţii se vor pronunţa în acest caz. 
 

Vă mai recomandăm şi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările