Coruri din şapte ţări europene vin la un festival internaţional din Cluj ca să comemoreze centenarul Primului Război Mondial

Coruri din şapte ţări europene vin la un festival internaţional din Cluj ca să comemoreze centenarul Primului Război Mondial

Imagine cu clădirea centrală a UBB  FOTO Adevărul

Coruri din 7 ţări europene vin la Cluj ca să ia parte la un festival internaţional coral prin care se comemorează centenarul Primului Război Mondial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corul Visszhang al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj organizează, în perioada 21-28 august, Festivalul Internaţional Coral VoCE2017 - Silence of Babel. La Cluj vor veni 9 coruri din 7 ţări europene.

„În cadrul festivalului vor fi organizate, în data de 24 august, două evenimente de tip flash-mob, a căror principală menire este de a scoate acest tip de muzică din sălile de concert şi de a-l face mai accesibil publicului larg. Primul eveniment de tip flash-mob va avea loc în mijloacele de transport în comun, iar cel de-al doilea va fi organizat în foaierul din incinta Iulius Mall, începând cu ora 16.00. Vineri, 25 august, de la ora 19.00, corurile participante la festival vor organiza un concert în Parcul Central“, anunţă reprezentanţii UBB.

Festivalul se va încheia pe 26 august, de la ora 19.00, cu un concert coral în Auditorium Maximum. Manifestarea face parte din seria de festivaluri VoCE 2014-2018 care se organizează, în fiecare vară, în câte o ţară europeană.

Intrarea este liberă la toate evenimentele din cadrul festivalului.

Mai puteţi citi:

Premiant Nobel la Universitatea Babeş-Bolyai: Eric Maskin va primi titlul de Doctor Honoris Causa

citeste totul despre: