Coronavirusul a ajuns şi în Primăria Cluj-Napoca. O funcţionară a fost testată pozitiv cu Covid-19

Coronavirusul a ajuns şi în Primăria Cluj-Napoca. O funcţionară a fost testată pozitiv cu Covid-19

O angajată a Primăriei Cluj-Napoca a fost testată pozitiv cu Covid-19

O angajată a Primăriei Cluj-Napoca a fost testată pozitiv cu Covid-19. Femeia este asimptomatică şi probabil că nu ar fi aflat că este infectată dacă nu şi-ar fi făcut testul pentru a pleca într-un concediu peste hotare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de către deputatul USR, Emanuel Ungureanu, care va candida cel mai probabil pentru un post de primar la Cluj-Napoca, caz în care va trebui să-l înfrunte pe Emil Boc. Ungureanu a făcut anunţul pe reţelele de socializare.
 
„Azi dimineaţă am primit informaţii că un angajat din Direcţia Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus. Transmit public DSP Cluj indemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică în primăria Cluj-Napoca şi să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viaţa funcţionarilor din primărie şi nici a cetăţenilor care intră în contact cu aceştia.
 
Nu este loc de MUŞAMALIZARE!
 
Rog Prefectura Cluj să se mobilizeze şi executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecţie a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moţilor din Cluj-Napoca, dar şi în alte spaţii administrative ale primăriei!”, a scris deputatul pe contul său de Facebook.
 
Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au reacţionat la scurt timp şi au informat că funcţionara este asimptomatică şi că, în urma anchetei epidemiologice efectuate, s-a stabilit că nu este nevoie de alte testări suplimentare în instituţie ţinând cont că angajata se afla singură în birou.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările