Copilul intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Morlaca a murit

Copilul intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Morlaca a murit

Incendiul izbucnit aseară a făcut o victimă.

Copilul intoxicat cu fum, după ce casa în care se afla a luat foc, luni seară, în localitatea clujeană Morlaca, a murit în aceeasşi noapte, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul avea un an şi şapte luni şi a fost lăsat, împreună cu fratele său de 5 ani, în grija unei vecine, informează Mediafax. Tatăl copiilor era plecat din localitate, iar mama acestora se află în Germania, la muncă.

Poliţiştii spun că în momentul izbucnirii incendiului în casă era doar copilul de peste un an, în timp ce vecina se afla în propria locuinţă cu copilul cel mare.

Vecina a văzut că din casa unde era copilul ieşea fum şi l-a scos afară, iar medicii care au sosit la faţa locului au încercat să îl resusciteze, dar nu l-au mai putut salva.

Din primele cercetări reiese că incendiul a izbucnit de la o instalaţie electrică improvizată, cel mai probabil un reşou electric la care a avut loc un scurtcircuit.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările