Copii agresaţi sexual în cel mai mare mall din Cluj-Napoca. Doi bărbaţi acuzaţi de pedofilie, arestaţi preventiv

Copii agresaţi sexual în cel mai mare mall din Cluj-Napoca. Doi bărbaţi acuzaţi de pedofilie, arestaţi preventiv

Iulius Mall Cluj-Napoca.

Le cumpărau diverse bunuri, produse alimentare sau le promiteau bani - aşa au reuşit doi bărbaţi să agreseze sexual minore de 9, 10, 11 şi 12 ani într-o încăpere din centrul comercial Iulius Mall din Clu-Napoca. Bărbaţii ar fi angajaţi ai unei firme care-şi desfăşoară activitatea în incinta mall-ului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a anunţat că, în 19 mai, s-a înregistrat dosarul penal cu nr. 2660/P/2020, dosar în care în prezent se desfăşoară urmărirea penală faţă de inculpaţii:
 
I.I. pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen. şi agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c) C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. l C.pen. constând în aceea că în perioada februarie - mai 2020, în repetate rânduri, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, precum şi la locuinţa inculpatului, cumpărându-i acesteia în prealabil diverse bunuri sau produse alimentare; de asemenea, în seara zilei de 17.05.2020, în timp ce se aflau în locuinţa unuia dintre minori, profitând de incapacitatea acestora de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani) acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului).
 
şi 
 
C.Z. pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) C.pen., agresiune sexuală în formă continuată prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen., agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen., toate cu aplic. art. 44 şi în cond. art. 38 alin. l C.pen. constând în aceea că în luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promiţându-i o sumă de bani; de asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum şi la locuinţa inculpatului.
 
Ambii inculpaţi se află în arest preventiv, la propunerea procurorului, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, începând cu data de 21.05.2020, respectiv 22.05.2020. 
Cercetările se desfăşoară în cauză de către organele de cercetare penală din cadrul IPJ Cluj – SIC, sub supravegherea procurorului. De asemenea, în cauză a fost acordat sprijin de către lucrători de poliţie din cadrul IPJ Teleorman.
 
Surse din apropierea anchetei au susţinut că cei doi agresori sunt angajaţi ai unei firme care-şi desfăşiară activitatea în incinta mall-ului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: