Contabilul german prins că a furat peste 700.000 de euro de dragul iubitului său român. „Mi-a fost frică să nu-l pierd“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hans Jurgen este anchetat pentru un furt FOTO Bild
Hans Jurgen este anchetat pentru un furt FOTO Bild

Hans Jurgen, un contabil angajat la o bancă din Stuttgart, a furat 725.000 de euro din conturile clienţilor săi. A fost prins, iar acum riscă să facă închisoare şi să piardă tot ce a strâns într-o viaţă întreagă.

Presa germană scrie că Hans Jurgen a recunoscut că a furat aceşti bani şi şi-a motivat gestul afirmând că a făcut totul ca să-şi păstreze iubitul român. A pus la cale o schemă de fraudă reuşind să obţină acces la conturile clienţilor de unde a sustras banii. Spera că va scăpa neprins, mai ales că mult timp anchetatorii nu au găsit niciun indiciu care să-l transforme în suspect.

Prins însă în cele din urmă, neamţul a mărturist că a luat banii pentru a-şi putea răsfăţa iubitul român, care era tratat ca un rege. Hans Jurgen îşi ducea iubitul în vacanţe de lux în Maldive, îi plătea operaţii estetice şi i-a cumpărat mai multe maşini, totul doar ca să fie sigur că românul nu-l va părăsi. 

„Mi-a fost frică să-l pierd. Acum îmi este ruşine şi ştiu că voi plăti până la sfârşitul vieţii”, a spus contabilul, potrivit ediţiei de Stuttgart a tabloidului Bild.

Acum, Jurgen regretă amarnic faptele comise: iubitul său l-a părăsit după ce poliţia a început cercetările, iar singurul pus sub acuzare este chiar el. Cel mai probabil, germanul va fi condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite