Consilierii judeţeni vor analiza licitaţiile din ultimii şapte ani

Consilierii judeţeni vor analiza licitaţiile din ultimii şapte ani

Alin Tişe spune că proiectul spitalului regional de urgenţă este realizabil.

Consiliul Judeţean va forma, luni, o comisie pentru verificarea procedurilor de licitaţii derulate de instituţie în perioada 2004-2011. Comisia va cuprinde câte un reprezentant al fiecărui partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a convocat de îndată o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean, care se va desfăşura luni. Pe ordinea de zi figurează un singur punct: constituirea unei comisii de analiză a procedurilor de licitaţii derulate de către Consiliul Judeţean Cluj în perioada 2004 - 2011, în care la conducerea instituţiei s-au aflat Marius Nicoară şi Alin Tişe. Comisia constituită din câte un reprezentant al fiecărui partid va stabili ce licitaţii vor face obiectul analizei. „Nu avem o evidenţă a licitaţiilor derulate prin Consiliul Judeţean, dar oricum sunt foarte multe şi comisia va decide câte dosare vor fi analizate. Aparatul de specialitate a Consiliului Judeţean le va pune la dispoziţie tot ce au nevoie şi vrem să punem punct discuţiilor pe această temă", a declarat Victor Popa, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările