Consilier din Primăria Capitalei, după ce un tramvai a deraiat, iar roţile i s-au făcut bucăţi: „Cluj-Napoca vs. Bucureşti. Nu ne este şi nouă, bucureştenilor, ruşine?”

Consilier din Primăria Capitalei, după ce un tramvai a deraiat, iar roţile i s-au făcut bucăţi: „Cluj-Napoca vs. Bucureşti. Nu ne este şi nouă, bucureştenilor, ruşine?”

Consilierul PNL din Consiliul General al Primăriei Capitalei Ciprian Ciucu a făcut o comparaţie între vechile tramvaie ruginite ale Bucureştiului şi cele de generaţie nouă din Cluj. Asta după ce un tramvai a deraiat în Capitală, iar cel puţin una dintre roţi i s-a dezintegrat pur şi simplu.

„Cluj-Napoca vs. Bucureşti. Nu ne este şi nouă, bucureştenilor, ruşine? Acestui tramvai STB i-au căzut efectiv roţile! Astăzi, în zona Parcului Carol. Gata, v-au ajuns sindrofiile şi concertele? În 40 de ani petrecuţi în Bucureşti, eu nu am mai văzut sau auzit despre asa ceva. Se dezintegrează oraşul şi toate cele”, a scris Cucu pe contul său de Facebook.
 
 
Postarea a devenit în scurt timp virală şi a atras zeci de comentarii şi aprape 600 de distribuiri. Între timp, Ciucu a postat şi un videoclip cu tramvaiul care a deraiat în Bucureşti, însoţit de următorul comentariu: „Păi ce să spun, i-a căzut roata, a deraiat puţin şi asta a fost.

 
Pe la 15:50, mergeam pe Str. Constantin Istrati şi aproape de intrarea în staţia Autogara Filaret am simţit o zmucitură şi o hurducăială. Vatmanul a călcat frâna, dar nu mai avea frână decât pe boghiul 2 şi a reacţionat mai greu. Am văzut că tramvaiul se deplasează în stânga şi şina rămâne în dreapta. S-a deschis uşa 1 şi de pe trotuar, o femeie striga că a căzut roata şi că a luat-o înainte. Majoritatea călătorilor din tramvai au coborât, speriaţi de praful care se ridicase, noi crezând că este incendiu."
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: