Concert Billy Idol la Cluj pe 30 iunie. Ultima săptămână de reduceri la bilete

Concert Billy Idol la
Cluj pe 30 iunie. Ultima săptămână de reduceri la bilete

Billy Idol FOTO: WENN

Organizatorii concertului lui Billy Idol anunţă că a mai rămas o săptămână în care cei care doresc să participe la eveniment. Concertul face parte din turneul său european de vară şi până în data de 31 martie inclusiv, fanii pot cumpăra bilete cu discount pentru categoriile gazon A, gazon B, inel inferior şi inel superior. Un bilet costă de la 75de lei şi poate ajunge la 300 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din 12 iunie, Billy Idol, împreună cu maestrul chitării Steve Stevens, pleacă într-un turneu prin Europa. Va concerta în Elveţia, Germania, Slovenia, Serbia, Macedonia şi România. La Cluj-Napoca vine în premieră şi va susţine un concert pe 30 iunie, pe Cluj Arena.

Punkerul britanic Billy Idol va concerta la Arenele Romane din Capitală, pe 29 iunie. Billy Idol a mai concertat în România în vara anului 2006.

În octombrie a acestui an, artistul a promis că îşi va lansa autobiografia „Dancing with myself” şi primul său album de studio din 2005 încoace, susţin organizatorii concertului de la Cluj, Amprenta Advertising şi Radio Impuls.

Cât costă biletele

Bilete pre-sale: până în data de 31 martie, preţurile biletelor din următoarele categorii vor avea preţuri promoţionale:

Gazon A – 90 lei
Gazon B / Inel Inferior / Inel Superior – 75 lei

Începând cu data de 1 aprilie 2014, preţurile biletelor vor fi următoarele:

VIP – 300 lei
Golden Ring – 145 lei
Gazon A – 120 lei
Inel Inferior – 110 lei
Gazon B – 95 lei
Inel Superior  – 90 lei

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), stand vânzare Iulius Mall, stand vânzare Polus Center şi de la sediul agenţiei Amprenta (str. Octavian Goga, nr. 42).

Mai puteţi citi:

Concertul anului la Cluj: Deep Purple

Dirijorul care a fost în turneu cu Deep Purple va concerta la Cluj

UB 40 şi Deep Purple vor concerta la Cluj. Cei de la Metallica nu au răspuns invitaţiei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările