Comandant nou pentru armata clujeană

Generalul-maior Nicolae Roman este noul comandant al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei ceremonii oficiale desfăşurate astăzi la sediul comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina” Cluj, funcţia de comandant al unităţii a fost preluată de generalul-maior dr. Nicolae Roman. Noul comandant a preluat drapelul de luptă al Diviziei din partea generalului-maior dr. Mircea Savu.

Întregul eveniment s-a desfăşurat în prezenţa şefului Statului Major al Forţelor Terestre, generalul-maior dr. Dan Ghica-Radu, care în alocuţiunea sa a ţinut să-l felicite pe fostul comandat al Diviziei pentru modul în care a condus unitatea. Mai mult, generalul-maior Mircea Savu a fost numit în funcţia de locţiitor al şefului Statului Major al Forţelor Terestre.

De-a lungul întregii sale cariere militare, noul comandant al Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a fost distins cu nu mai puţin de 12 medalii printre care: Emblema de Onoare a Armatei Române, Emblema de Onoare a Forţelor Terestre şi semnul onorific „În Serviciul Armatei” pentru 25 de ani activaţi în armată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările