Clujul va avea un nou parc industrial. Investiţia se ridică la 8 milioane de euro

Clujul va avea un nou parc industrial. Investiţia se ridică la 8 milioane de euro

Pe noul parc industrial ar putea fi amenajat un parc fotovoltaic.

Un nou parc industrial se contruieşte în comuna Feleacu, la ieşirea din Cluj-Napoca. Investiţia de 36,6 milioane de lei (8 milioane de euro) va fi realizată din fonduri europene, guvernamentale şi din bugetul Consiliului Judeţean Cluj. Termenul de finalizare este de 20 de luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contractul pentru construirea celui de-al patrulea parc industrial Tetarom din Cluj a fost semnat, astăzi, la Consiliul Judeţean. Parcul de 85 de hectare se afla în comuna Feleacu, la ieşirea din Cluj-Napoca,necesită o investiţie de 36,3 milioane de lei (8 milioane de euro). Termenul de finalizare, adică realizarea terasamentelor, viabilizarea terenului şi construorea unei hale, este de 20 de luni.  Licitaţia a fost câştigată de asocierea de firme ACI, Electromontaj, Nordcomforest, Erbi Prodcom.
”Valoarea investiţiei este de 36,3 de milioane de lei, finanţarea fiind asigurată din mai multe surse, cum sunt bugetul Consiliului Judeţean, fonduri europene şi bugetul naţional. Se deschide investitorilor un nou parc industrial pe raza comunei Feleacu, pe o suprafaţă de 85 de hectare, unde vor fi create noi locuri de muncă”, a declarat Horea Uioreanu. Conform directorului, Tetarom SA, instituţia CJ Cluj care administrează parcurile industriale, Viorel Găvrea, e posibil ca în Tetarom IV să se amenajeze un parc fotovoltaic.
 

Citeşte şi

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: