Clujenii ies din nou în stradă. Protest faţă de propunerea de revocare a şefei DNA

Clujenii ies din nou în stradă. Protest faţă de propunerea de revocare a şefei DNA

Foto: Facebook / Umbrela Anticorupţie Cluj

Grupul Umbrela Anticorupţie Cluj a anunţat o nouă acţiune de protest, vineri, 23 februarie, de la ora 12.00, în faţa Monumentului Memorandiştilor.

„Update: Protest mut de la ora 12.00 până la ora 12.15, de tipul „Vă vedem din Sibiu”, urmat de o etapă „vocală”, pentru cine doreşte. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declanşat procedura de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.
Vino la Clopot, mâine de la ora 12.00, să protestăm împotriva acestor decizii îndreptate împotriva luptei anticorupţie care încalcă angajamentele europene ale României şi demonstrează încă o dată că PSD si ALDE nu a înţeles mesajul fundamental al protestatarilor Vrem Justiţie, NU Corupţie! Mâine de la ora 12.00, ziua, ocupăm toată strada”, este mesajul postat pe Facebook de reprezentanţii grupului Umbrela Anticorupţie Cluj.
 
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut, joi seara, revocarea şefei DNA. Toader a prezentat mult aşteptatul raport privind activitatea managerială din cadrul DNA. „Pentru acte şi fapte de netolerat într-un stat de drept, în temeiul prevederilor legale, declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului şef DNA”, a anunţat acesta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: