Cluj:Cheia succesului lui Nuno Claro este imaginea fiului său

Cluj:Cheia succesului lui Nuno Claro este imaginea fiului său

Cluj:Cheia succesului lui Nuno Claro este imaginea fiului său

Portarul formaţiei CFR Cluj, portughezul Nuno Claro, aflat într-o formă de zile mari, a dezvăluit pentru site-ul oficial al echipei că la meciuri, imaginea fiului său îl ajută să închidă poarta


Nuno Claro este titularul incontestabil al buturilor echipei din Gruia. Preferat de Toni Conceicao în dauna lui Edi Stăncioiu, care a apărat în cinci din cele şase meciuri disputate de CFR în ediţia trecută a Champions League, Claro nu îşi dezamăgeşte antrenorul.

Ultima dată în întâlnirea cu Unirea Urziceni din prima etapă a Ligii I, Claro a avut o evoluţie remarcabilă, încununată cu pararea unei lovituri de pedeapsă, executată de Pădureţu. Acesta a dezvăluit pentru site-ul oficial al echipei, câteva din secretele succesului său:

„Secretul meu este pregătirea continuă din fiecare săptămână şi procentul de 100% la intrarea pe teren în ceea ce priveşte concentrarea. Bineînţeles, toate acestea sunt animate de imaginea fiului meu, la care mă gândesc mereu. În fiecare meci joc pentru el”, a spus portarul.

Specializat în apărarea loviturilor de la 11 metri, după ce a reuşit acest lucru de două ori consecutiv în partidele cu Unirea Urziceni, la partida din Supercupa României şi în prima etapă a Ligii 1, Claro a explicat cum îi ghiceşte pe atacanţii adverşi:

„Este vorba de o combinaţie între scheme repetate îndelung la antrenamente şi puţin noroc. De fiecare dată exersez şi loviturile de la 11 metri cu cea mai mare seriozitate şi se pare că acest lucru dă roade”, a declarat goal-keeperul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: