Cluj: Transferul lui Buş în Serie C a intrat în stand-by

Cluj: Transferul lui Buş în Serie C a intrat în stand-by

Cluj: Transferul lui Buş în Serie C a intrat în stand-by

Mijlocaşul Laurenţiu Buş nu l-a impresionat pe tehnicianul Universităţii, Carmelo Palilla în cele patru partide disputate în cantonamentul austriac şi italianul a anunţat conducerea că nu mai are nevoie de serviciile fotbalistului.


Laurenţiu Buş a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai generaţiei sale. „Regele” Hagi a insistat pentru a-l avea în pregătiri la Timişoara, dar încet-încet cariera jucătorului a luat-o pe un drum descendent.

Veşnic nemulţumit de faptul că este folosit foarte puţin, acesta vrea să părăsească Universitatea. Mai mult, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mari, ţinând cont de faptul că echipa noului sezon, în viziunea lui Palilla, nu-l include pe Buş.

În ultima perioadă, impresarul jucătorului a încercat să-i găsească o echipă în Serie C şi conform unor informaţii, în acest sens a tratat cu mai multe cluburi.

Dacă la un moment dat transferul era ca şi realizat, deocamdată nu s-a ajuns la niciun acord concret în privinţa cedării fotbalistului şi există şanse mari  ca acesta să rămână la Cluj, din cauza pretenţiilor mari ale clubului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: