Cluj: Terapia se asociază cu japonezii pentru distribuţia unui medicament american

Cluj: Terapia se asociază cu japonezii pentru distribuţia unui medicament american

Cluj: Terapia se asociază cu japonezii pentru distribuţia unui medicament american

Comercializarea medicamentului Evista pentru tratarea osteoporozei va fi coordonată de la Cluj


FirmaTerapia va comercializa începând de astăzi în România medicamentul Evista, pentru tratarea osteoporozei, în urma demarării unui parteneriat strategic între firma mamă Ranbaxy Laboratories,  cu firma japoneză Daiichi Sankyo, pentru prima dată în Europa. 

Daiichi Sankyo a apărut în anul 2005, prin fuziunea primelor două companii farmaceutice din Japonia, având printre preocupări generarea de medicamente inovative, pentru tratarea unor boli precum tromboza, cancerul, diabetul, hipertensiunea sau ateroscleroza. Daiichi Sankyo este de curând distribuitorul în Europa al medicamentului Evista, produs de firma americană Eli Lilly.


Cu prilejul inaugurării cooperării cu firma japoneză, Atul Sobti, CEO şi director executiv Ranbaxy a declarat: „Lansarea Evista în România marchează primele noastre eforturi realizate pe plan internaţional, în calitate de parteneri globali. Terapia Ranbaxy este un jucător puternic în Europa, iar noi vom oferi o platformă unică pentru Daiichi Sankyo în procesul de lansare a Evista şi a multor alte produse noi în viitor”.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Twitter RSSYahoo! MessengerE-mailUrmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: