Cluj: Premiere cu actori de cinci stele la cinematografele clujene

Cluj: Premiere cu actori de cinci stele la cinematografele clujene

Cluj: Premiere cu actori de cinci stele la cinematografele clujene

Cinefilii clujeni îi pot urmări pe Sandra Bullock, John Travolta sau Denzel Washington în filmele lor cele mai recente.


Cinefilii clujeni pot urmări diseară, de la orele 19.30 şi 21.50, la Cinema City, filmul de acţiune şi suspans „123 S-a furat un tren”. Distribuţia este una de trei stele, în care îi veţi regăsi pe John Travolta, Denzel Washington sau John Turturro.

Denzel Washington interpretează rolul impiegatului de metrou din New York City, Walter Garber, a cărui zi obişnuită de lucru este aruncată în haos de o faptă criminală: deturnarea unui tren. 

John Travolta interpretează rolul lui Ryder, mintea criminală aflată în fruntea unei bande de patru infractori înarmaţi, care ameninţă că vor executa pe pasagerii trenului dacă într-o oră nu vor primi o răscumpărare uriaşă. La Odeon Cineplex filmul rulează la orele 18.00, 20.00 şi 22.00.

Clujenii o pot urmări şi pe celebra actriţă, Sandra Bullok, în avanpremieră, în cel mai recent film al ei, comedia „Vrei să te însori cu mine?”. Filmul rulează la Cinema City de la ora 19.45, iar costul unui bilet e de 16 lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: