Cluj: Micii lui Iehova şi Martorii lui „U” - revista presei locale

Cluj: Micii lui Iehova şi Martorii lui „U” - revista presei locale

Cluj: Micii lui Iehova şi Martorii lui „U” - revista presei locale

În presa locală de astăzi puteţi citi despre clujenii care şi-au stricat maşinile în bolovanii de pe strada Colonia Sopor sau despre recordul doborât la „Turda Fest”. Mai puteţi citi despre evenimentele de la sfârşitul trecute de la Sala Sporturilor sau despre inaugurarea complexului de nataţie din Parcul Sportiv  „Iuliu Haţieganu”.


Maşini distruse pe un drum reparat de o firmă agreată. Zeci de clujeni şi-au stricat maşinile din cauza bolovanilor lăsaţi în plină stradă în Colonia Sopor de firma Dedal Construct, care întreţine drumul. Citiţi articolul întreg în Ziua de Cluj.

Un nou record la "Turda Fest". Dupa ce într-o editie precedentă a "Turda Fest" a fost împletită cea mai lungă funie de ceapă din lume, ieri, un grup de 16 romi au ridicat cel mai mare coş de nuiele, cu care urmează să intre în Cartea Recordurilor. Citiţi în Monitorul de Cluj.

Micii lui Iehova şi Martorii lui „U”. Zgomotul la Sala Sporturilor nu se opreste nici ziua, nici noaptea, spre disperarea vecinilor. Coşmarul prin care trec clujenii care locuiesc în zona Sălii Sporturilor „Horia Demian” capătă de acum şi accente comice. Spre exemplu, în acest weekend, vecinii platoului au avut de trei ori de suferit din cauza zgomotului, pentru că, în paralel, s-au desfăşurat concertele din cadrul „U” Fest şi una din întâlnirile Martorilor lui Iehova, pigmentate de bâlciul de la fiecare sfârşit de săptămînă. Citiţi articolul complet în Foaia Transilvană.

Complex de nataţie de nivel european în Parcul sportiv “Iuliu Haţieganu”. Ieri, în cadrul manifestărilor legate de aniversarea a 90 de ani de la înfiinţarea Universităţii Cluj a fost inaugurat Complexul de Nataţie “Universitas”, în cadrul căruia se află cel mai modern bazin acoperit de înot din România. Citiţi mai multe în Făclia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: