Cluj: Dani consideră că Steaua este o echipă slabă

Cluj: Dani consideră că Steaua este o echipă slabă

Cluj: Dani consideră că Steaua este o echipă slabă

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Dani da Silva, care este suspendat pentru partida de dmunică, a văzut meciurile din Europa ale adversarului şi crede că Steaua nu impresionează cu nimic


Dani nu va juca duminică, dar are încredere în colegul care îi va lua postul la închidere şi este sigur că echipa sa va face o figură frumoasă în Ghencea. Acesta consideră că CFR se va impune în faţa unei echipe care până acum a câştigat, dar a jucat slab:

„Steaua a jucat foarte slab, cel puţin în prima repriză a meciului de aseară. Bine că au câştigat, nu poţi să joci tot timpul perfect. În legătură cu Grzelak, numărul 10 al Stelei, pe care Trică l-a ironizat, cred că a avut dreptate. Aseară şi el a jucat foarte prost, dar îl cunosc din Portugalia şi este un jucător foarte bun. Îmi pare rău că nu joc, dar cel care mă va înlocui o va face cu siguranţă foarte bine”.

Acesta nu crede că noua achiziţie a Stelei, Cristi Tănase, va juca în partida de duminică: „Nu este pregătit fizic şi nu cred că va evolua”, a încheiat mijlocaşul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: