Cluj: Aglomeraţie în Polus la cumpărături pentru Ibiza

Cluj: Aglomeraţie în Polus la cumpărături pentru Ibiza

Cluj: Aglomeraţie în Polus la cumpărături pentru Ibiza

Noaptea reducerilor a umplut ochi, din nou, parcarea centrului comercial Polus


Atraşi de ofertele speciale de reduceri, dar şi de promisiunea unei excursii la Ibiza, clujenii şi-au făcut cumpărăturile vineri noaptea în magazinele din Polus. Toată ziua a fost agitaţie pe culoarele centrului comercial, dar după ora 22.00, când s-a dat startul la cupoanele pentru tombolă, aglomeraţia a sporit. Doriana Comăniciu, director de marketing al centruui comercial a estimat undeva pe la 35.000 numărul vizitatorilor din întreaga zi .


Coadă la maieuri şi rochiţe
Cele mai solicitate au fost magazinele cu articole de îmbrăcăminte, unde reducerile au fost cele mai consistente. Maieurile, rochiţele, colanţii şi blugii au fost cele mai cumpărate produse.


Preţurile minime băteau spre 20-30 de lei, majoritatea reducerilor situându-se pe la 50-60 la sută. Pentru a-şi lichida stocurile, unii au adăugat reduceri la preţurile reduse deja, mergând până la 80 la sută din preţul vechi. Rochiţe scurte, de diferite culori, cu buline albe, maieuri cu imprimeuri şi decoraţiuni.

Reduceri au fost şi la supermarketul alimentar, în special la raionul de textile, dar chiar şi la unităţile de alimentaţie publică.
Mai mici reduceri au fost la încălţăminte sau la echipamentele electronice. Parfumeriile şi-au făcut reduceri parţiale în special la produsele incluse în lichidare de stocuri.


Cunoscătorii susţin, totuşi că, în vest, încă se practică reduceri mai consistente ca la noi, iar la unele magazine erau vizibile etichete cu preţuri mai mari, lipite peste preţuri mai vechi.
Cumpărătorii au preferat să străbată magazinele la pas, însoţiţi de prieteni. Pe canapelele de pe holuri puteau fi văzute persoane care se plictiseau, în aşteptarea partenerilor care întârziau nehotărâţi în faţa ofertelor multiple.

Cel mai mare trafic s-a înregistrat în capătul holului dinspre Media Galaxy, unde organizatorii au instalat cutia pentru pentru biletele de tombolă, a celor care au cumpărat produse de peste 50 de lei.
Câteva animatoare, îmbrăcate sumar, preparau o băutură specială, cu apă tonică, lămâie şi Havana Club, sporind aglomeraţia din zonă.


Organizatorii tombolei au extras în această dimineaţă, la ora 10.00, câştigătorul excursiei, clujeanul Zoltan Mihai Keresztes, de 25 de ani, din cele circa 2000 de bilete completate în cursul nopţii.
El a obţinut astfel posibilitatea de a petrece o săptămână cu trei prieteni la Ibiza, sub rezerva prezentării bonului cu care s-a înscris la tomoblă.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: