Cluj: Ţepe cu excursii - revista presei locale

Cluj: Ţepe cu excursii - revista presei locale

Cluj: Ţepe cu excursii - revista presei locale

Ziarele locale scriu astăzi despre probleme pe care le-au întâmpinat câţiva clujeni care au plănuit să plece în concediu în străinătate, dar şi despre situaţia dificilă de la Garda de mediu.


Ţepe cu excursii. Şase clujeni au depus plângeri la Protecţia Consumatorilor împotriva unei agenţii care a încasat banii pe excursiile promise şi apoi şi-a „luat tălpăşiţa”. Citiţi în Ziua de Cluj.

Garda de Mediu Cluj - la un pas de blocaj, directorul - la un pas de demisie. La doar două luni după numirea în funcţie, directorul coordonator al Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu Cluj, Mihaela Rozor, se gîndeşte să demisioneze. Rozor se plînge că se confruntă cu probleme foarte grave – generate, în special, de lipsa de personal – pe care, în cele două luni de cînd a fost numită, le-a sesizat şi re-sesizat Comisariatului General al Gărzii Naţionale, dar fără răspuns şi fără rezultat. Pe larg, în Făclia de Cluj.

CITIŢI AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: