Cluj: Peste 200 de clujeni au văzut „Amintiri din epoca de aur” în două zile

Cluj: Peste 200 de clujeni au văzut „Amintiri din epoca de aur” în două zile

Cluj: Peste 200 de clujeni au văzut „Amintiri din epoca de aur” în două zile

În primele două zile în care a rulat, la Cluj-Napoca, prima parte a filmului „Amintiri din epoca de aur”, 203 cinefili au urmărit proiecţia, 83 vineri şi 120 sâmbătă.


Clujenii nu s-au înghesuit să vadă filmul la primele proiecţii. Astfel, vineri la ora 13.50, doi clujeni se aflau în sala în care a rulat filmul, la 15.50 unul singur, iar la ora 17.50 doar cinci. „Cifrele acestea sunt fireşti, pentru că, acesta este numărul de vizitatori pe care-l avem la primele proiecţii, indiferent de show”, a declarat Angela Horgoş, manager adjunct în cadrul Cinema City Cluj. Numărul record de cinefili s-a înregistrat vineri, la ultima proiecţie a filmului, dar şi sâmbătă, de la ora 19.50 – 47 de spectatori. Sala în care a rulat filmul are o capacitate de 174 de locuri.

Circa 40 de clujeni au ales vineri seara, de la ora 19.50, proiecţia filmului „Amintiri din epoca de aur” la Cinema City din Cluj-Napoca. Chiar dacă majoritatea erau tineri, printre spectatori s-au aflat şi persoane pentru care amintirile din „epoca de aur” au făcut parte din tinereţea lor. Dintre aceastea, o basarabeancă de 80 de ani, Dărăbanţiu Cornelia. „Eu, care am trăit şi vitregiile sistemului, pentru că sunt basarabeancă, un pic de umor după 20 de ani nu strică. Poate pe alocuri un pic exagerat. Eu, care am fost urmărită şi care am trăit nişte vremuri cumplite, mi s-a părut că puţin pe alocuri a fost exagerat”, a spus femeia. 

„Aveam vreo 8 ani la revoluţie. Filmul mi s-a părut interesant, mi s-a părut totuşi cam scurt. Putea fi mai complex, mai interesant. E un film original şi interesant”.
Teo Danciu, 28 de ani, student

„Până la 14 ani am trăit. Mi s-a părut foarte real filmul, din ce ştiu eu”.
Gabriel Gheorghiţă, 33 de ani, medic

„Foarte foarte realist mi s-a părut, faţă de ce filme au fost în trecut. Am prins epoca până la 12 ani”.
Precup Teodora, 35, topometrist

„Este absolut credibil. Toate sketchurile sunt foarte reuşite, mai puţin ultima. Asta cu miliţianul e prea şarjată, prea puţin credibilă. Celelalte toate sunt absolut credibile şi foarte reuşite”
Dărăbanţiu Valentina, 53 de ani, profesoară

 

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Twitter RSSYahoo! MessengerE-mailUrmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: