Citeşti? Ai reducere la medic! Primul cabinet stomatologic-anticariat, lansat la Cluj

Citeşti? Ai reducere la medic! Primul cabinet
stomatologic-anticariat, lansat la Cluj

Cărţi  FOTO: AdevĂrul

Un cabinet stomatologic din Cluj-Napoca are o ofertă inedită pentru clienţii cititori. Oferă reducere de 10% din valoarea lucrărilor stomatologice acelor clienţi care dau check in pe Facebook la cabinet spunând ce carte le-a adus zâmbetul pe buze. Oferta face parte din campania „Cu cărţile pe faţă“ iniţiată în urmă cu vreo două luni de clujeanul Victor Miron.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Oamenii care citesc cărţi zâmbesc mai mult şi chiar mai frumos. Şi pentru noi e foarte important ca oamenii în general şi clienţii noştri în special să îşi etaleze dantura în public. Dacă pacienţii noştri nu zâmbesc, nu se vede rezultatul muncii noastre“, este de părere medicul Marius Bud, proprietarul cabinetului stomatologic, numit MB Dental, din Cluj care oferă reduceri cititorilor.

Reducerile sunt de 10% din preţul lucrării stomatologice atât pentru cei care intră pe Facebook la cabinetul medical şi spun, într-o postare, ce carte le-a adus zâmbetul pe buze, cât şi pentru cei care au o carte la poza de profil pe aceeaşi reţea de socializare, un book-selfie.

În sala de aşteptare a cabinetului sunt cărţi pe care pacienţii le pot citi în timp ce stau acolo, un „remediu“ anti(-)cariat.

Campania de promovare a lecturii „Cărţile pe faţă“ duce cărţile în „locuri unde nu au mai fost până acum“: la service auto, pe pagina unui magazin online de haine, la un cabinet stomatologic şi, speră unul dintre iniţiatorii campaniei, Victor Miron, în curând şi în mijloacele de transport în comun din Cluj.

Mesaj pentru Emil Boc

Campania vine cu o propunere pentru Primăria Cluj-Napoca: în prima duminică din fiecare lună, călătorii care citeşc în autobuz să nu plătească bilet.

„Ineditul acţiunilor de promovare a cititului vine să demonstreze cât de mult ajută cărţile în dezvoltarea creativităţii. Poate că, prin astfel de iniţiative şi campanii, oamenii vor ajunge să vorbească tot mai mult despre cărţi şi despre personaje din cărţi. Cine ştie, poate cititul va deveni noul sport naţional“, spune clujeanul.

Mai puteţi citi:

Promoţiile vin mai repede la Cluj. Când cartea ieftineşte haina

VIDEO Cum să-i faci pe oameni să citească: un service din Cluj şi-a deschis bibliotecă

Cu „cărţile pe faţă“, o campanie prin care un clujean promovează lectura prin book-selfie: „Suntem şi ceea ce citim

FOTO Cum disciplinează un service din Cluj şoferii în trafic: autocolante cu citate din Ghandi şi Sun Tzu

Studenţii de la Ştiinţe Politice şi ale Comunicării promovează lectura în centrul Clujului

Vedetele susţin iniţiativa unui clujean de a promova lectura. Adrian Despot: „În România de azi, o campanie pentru lectură e ca o luptă de gherilă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: