Cine e clujeanul mort în accidentul aviatic din Buzău. A fost un om de afaceri activ în domeniul imobiliarelor

Cine e clujeanul mort în accidentul aviatic din Buzău. A fost un om de afaceri activ în domeniul imobiliarelor

Ioan Mihai Covaciu. FOTO: Facebook

Un avion la bordul căruia să aflau două persoane s-a prăbuşit, joi, 15 mai, în apropiere de Nehoiu (judeţul Buzău). Niciunul dintre cei doi nu a supravieţuit accidentului.

Avionul care s-a prăbuşit în zona montană a judeţului Buzău era un Technam T 2008, fabricat în urmă cu 10 ani în Italia. Deocamdată nu s-a stabilit cu exactitate cauza accidentului, dar anchetatorii nu exclud ca vremea să fi fost un factor important. Atât Sorin Stoicescu, expert în aviaţie, cât şi pilotul Mihai Şerban, spun că alte posibile cauze ar fi lipsa de combustibil sau o defecţiune tehnică.

Conform reprezentanţilor Poliţiei, la bordul avionului se aflau Ioan Mihai Covaciu şi Liviu Emil Bucăţică. Cei doi decolaseră la Ghimbav şi intenţionau să ajungă la Constanţa, oraşul lui Bucăţică. Avionul era pilotat de Covaciu, un om de afaceri din Cluj, activ în domeniul construcţilor. Ioan Covaciu deţinea firma SC Covaciu Construct SRL şi a construit mai multe blocuri la Cluj, dar intrase şi pe piaţa imobiliară constănţeană. Cu toate acestea, Covaciu trăia în ultimul timp la Râşnov, în judeţul Braşov, unde se mutase în urmă cu mai mai mulţi ani.

 

Citeşte şi

UPDATE Avion prăbuşit în zona Nehoiu, din Buzău. Cele două persoane care au murit ar fi din Cluj. Cum explică accidentul experţii în aviaţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: