VIDEO Cine este bărbatul care a bruscat şi a răsturnat o femeie aflată într-un scaun special pentru persoane cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul o răstoarnă pe femeia aflată în scaunul special pentru persoane cu dizabilităţi. FOTO: captură video
Tânărul o răstoarnă pe femeia aflată în scaunul special pentru persoane cu dizabilităţi. FOTO: captură video

O femeie cu dizabilităţi s-a aflat la un pas de tragedie, după ce a fost răsturnată de pe scaunul cu rotile de către un tânăr cu care intrase în conflict. Bărbatul s-a făcut nevăzut, dar a fost identificat între timp, iar acum va trebui să le dea explicaţii poliţiştilor.

Incidentul a avut loc zilele trecute, în cartierul clujean Mărăşti, şi a fost filmat şi postat pe internet de unul dintre martori. „La un pas de moarte, o femeie în scaun cu rotile este bătută şi rasturnată din scaun in Cluj-Napoca”, a fost titlul clipului postat pe YouTube în care apar mai multe persoane aflate într-un conflict evident. O femeie, care pare însoţitoarea victimei, se ceartă cu o doamnă însoţită de mai multe persoane. Lucrurile se precipită şi aceasta din urmă atacă folosind o umbrelă. În conflict intervine şi femeia aflat în scaunul cu rotile şi intră cu roata din faţă în doamna cu umbrela. Imediat, un tânăr care o însoţea pe aceasta din urmă, o răstoarnă pe femeia cu dizabilităţi de pe scaun, deşi aceasta nu mai reprezenta niciun pericol. Cei trei agresori s-au făcut apoi nevăzuţi.

Numai că, doar câteva ore mai târziu, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe fugari, inclusiv pe tânărul violent care a împins-o pe femeie. 

„În urma conflictului declanşat , poliţiştii au identificat o tânără, în vârstă de 23 de ani, din comuna Apahida, care a fost împinsă la sol de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Tânărul de 28 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, în cauză fiind continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii si liniştii publice şi lovire sau alte violenţe”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Citeşte şi

VIDEO Gest criminal al unui clujean: răstoarnă o femeie aflată în scaun special pentru persoane cu dizabilităţi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite