Chinurile îndurate de o româncă sechestrată şi violată de un cuplu de spanioli. „Au fost doar săruturi, fără jucării sau ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procesul se desfăşoara la un tribunal din Valencia. FOTO: El Periódico Mediterráneo
Procesul se desfăşoara la un tribunal din Valencia. FOTO: El Periódico Mediterráneo

O tânără româncă, angajată ca menajeră de un cuplu de spanioli, a trăit coşmarul vieţii sale din momentul în care cei doi i-au cerut să le facă un copil.

Totul a început cum nu se putea mai bine pentru tânăra româncă. Angajată ca menajeră de un cuplu de spanioli înstăriţi, tânăra a devenit rapid rapid prietena lor, ba chiar şi amanta bărbatului, încă din prima zi. Însă lucrurile au degenerat rapid. Soţia acestuia a aflat curând de relaţia lor şi le-a cerut să participe şi ea la jocurile erotice. Aşa că, mai întâi, spaniolul i-a cerut femeii să accepte ca şi soţia lui să se implice, pentru mai multă „culoare”.

Schimbarea „la faţă”

Totul a culminat, scrie El Periódico Mediterráneo, cu momentul în care cei doi i-au făcut o propunere şi mai surprinzătoare. Spaniolii s-au oferit să-i dea 100.000 de euro româncei, pentru a le face un copil, în condiţiile în care femeia era infertilă. Evident, copilul ar fi urmat să le rămână celor doi soţi. Cum românca s-a opus acestui plan, cei doi au schimbat placa. Pe nesimţite, relaţia lor s-a schimbat. Românca a fost sechestrată, violată, bătută şi obligată să facă un copil.

Tânăra a scăpat cu greu, după ce şi-a sunat mama şi au anunţat Poliţia, iar poliţiştii au intervenit şi au salvat-o pe româncă. În prezent, procesul e pe rol. Faptele au fost descoperite pe 29 iulie 2017, după un ultim atac în care bărbatul ar fi lovit-o în cap şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit. Acum, cazul se judecă la Valencia, mai notează sursa citată, iar spaniolii riscă să facă ani grei de închisoare, dacă se va dovedi că sunt vinovaţi.

Procurorii cer ani grei de puşcărie pentru cei doi spanioli

„Dar au fost doar săruturi, fără jucării sau ceva”, a spus inculpatul râzând, în ciuda gravităţii faptelor de care este acuzat împreună cu soţia sa. „M-a deranjat că se culcă cu ea, dar în acel moment am preferat să nu spun nimic pentru că îi respectam foarte mult”, a replicat soţia sa. Niciunul nu recunoaşte însă că ar fi obligat-o pe tânăra româncă să facă un copil şi că ar fi suspus-o unor abuzuri greu de imaginat. 

Procurorii nu au gustat gluma bărbatului şi nici nu s-au lăsat convinşi de argumentele celor doi. Acum, Parchetul solicită 21 de ani de închisoare pentru bărbat şi 19 ani pentru soţia lui.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Povestea nefardată a românilor care se bat în luptele ilegale în Londra. Dramele unui fost profesor şi ale unui fost contabil

O româncă de 18 ani, acuzată în Anglia de uciderea unui campion de dans. A folosit „Respiraţia Diavolului” pentru a-l jefui

 

VIDEO Tânără fotomodel de origine română, candidata unui partid din Italia. „Marş în ţara ta de rahat”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite