Cei care vor să-şi înmatriculeze provizoriu maşinile vor avea ghişeu special la Cluj

Cei care vor să-şi înmatriculeze provizoriu maşinile vor avea ghişeu special la Cluj

Serviciul Public de Înmatriculare a Vehiculelor de la Suceava . FOTO svnews.ro

De mâine, 7 iulie, Prefectura Cluj anunţă că pune la dispoziţia persoanelor fizice şi juridice, prin Serviciul Permise şi Înmatricularea Vehiculelor, un ghişeu exclusiv pentru depunerea actelor de înmatriculare provizorie a vehiculelor cu programare online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Cluj, oamenii care s-au programat până în prezent pentru înmatricularea temporară a maşinilor la celelalte 4 ghişee funcţionale, pentru scurtarea timpului de aşteptare se pot reînscrie la noul ghişeu specializat în numere roşii.

Noul ghişeu - ghişeul numărul 5 - va fi evidenţiat în mod distinct pe www.spcrpcivcluj.ro. Pentru programare sunt necesare următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi serie şasiu. După introducerea datelor, solicitantul va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data, ora şi ghişeul la care a fost planificat.

La data programării, oamenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea îşi pierde valabilitatea.

De luni, 10 iulie, programul ghişeului eliberare documente va fi următorul: luni, marţi, miercuri şi vineri - de la ora 8.30 până la ora 15.30, iar joia - între orele 13.30 şi 19.00.

Mai puteţi citi: 

Scandal la Serviciul de Înmatriculări Cluj. După o noapte de stat la coadă, oamenii s-au îmbrâncit să intre la ghişee. Ce măsuri va lua Prefectura

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: