Ceaţa încurcă socotelile călătorilor. Trei curse aeriene au întârzieri la Cluj

Ceaţa
încurcă socotelile călătorilor. Trei curse aeriene au întârzieri la Cluj

Aeroportul clujean FOTO: Florina Pop

Trei curse aeriene care trebuie să decoleze sau să aterizeze, marţi dimineaţă, 7 ianuarie, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu“ din Cluj-Napoca au întârzieri din cauza ceţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor aeroportului clujean, sunt afectate de ceaţă curse aeriene dinspre Bucureşti şi o aeronavă spre Viena, potrivit Mediafax.
Au întârzieri din cauza ceţii cursele Tarom care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca de la Bucureşti la orele 8.40 şi 9.05 şi cursa Tarom de Viena care trebuia să decoleze la ora 9.05. Cursa de Viena era operată cu aeronava care trebuia să sosească la ora 8.40 de la Bucureşti.

Avertizarea de cod galben de ceaţă, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, este valabilă până la ora 14.00, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Teleorman, Brăila şi sudul judeţului Argeş.
Avertizarea a fost emisă până la ora 10.45 pentru judeţele Sibiu şi Covasna, inclusiv municipiul Sibiu, şi până la ora 10.30 pentru judeţele Harghita, Mureş şi Alba, inclusiv municipiile Miercurea-Ciuc, Alba-Iulia şi Târgu Mureş.

Mai puteţi citi:

Cod galben de ceaţă în mai multe judeţe din ţară

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările